I Lurve KataQ !!

I Lurve KataQ !!
Its Me !!

Selasa, 9 Ogos 2011

Abang saye !

Ouh ! Awak cakap awak nie abang saya sampai bila2 walau apa pun terjadi.. Tapi mana janji2 awak ? Kenapa awak mungkiri janji awak ?! Mana awak bila saya teramat2 perlukan awak ? Mana abang yang saya pernah kenal dulu.. Awak menyakitkan hati saya.. Saya perlukan awak tuk hadapi hidup saya apatah lagi saya tengah Trial SPM .. Kenapa awak buat saya rasa nak marah sangat dekat awak ? Saya tak sangka jadi macam nie.. Ye.. Awak bukan abang saya selamanya.. Tu je yang boleh saya katakan.. Tuk pengetahuan awak.. Saya takkan sesekali mengadu dekat awak .. Tapi di sini lah tempat saya mengadu selepas saya kehilangan awak .. abang saya.. tempat mengadu saya.. saya tak kenal awak sekarang ! Saya nak awak yang dulu.. Abang saya yang dulu.. Yang sentiasa ada untuk saya.. Yang sentiasa menasihati saya.. Yang sentiasa bagi sokongan tuk saya.. Yang sentiasa megembirakan hati saya saat saya sedih.. Saya betul2 terluka dengan perangai awak sekarang.. Saya tak faham awak sekarang ! Seriously ! I'm starting to hate u !


Awak.. kenapa awak buat saya sentiasa menangis akhir2 nie ? Saya dah tak nak menangis lagi.. Saya bukan EMO lagi ! Saya tak nak jadi EMO ! Tapi bila awak buat macam nie.. Saya rasa macam EMO tu dah sebati dengan diri saya.. Walau saya tak pernah kenal awak secara real nya.. tapi saya percayakan awak.. Saya dah anggap awak macam abang saya sebab saya tak ada abang ! Saya paksa diri saya tuk menerima kenyataan bahawa awak nie bukan abang yang saya pernah kenal dulu.. Saya harap awak baca blog saya nie.. And awak faham perasaan saya.. Saya rindukan abang saya yang dulu bukan abang saya yang sekarang.. Dulu.. Sesibuk2 awak, awak masih ada masa tuk layan saya.. but now ?

Saya dah tak tau nak cakap apa lagi.. Terima kasih awak.. Sebab selama nie awak layan saya dengan baik.. Saya hargainya..

p/s: aku menangis lagi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan